KORTESTE VEI FRA
JORD TIL BORD.

Vi tar aldri snarveier på kjøkkenet, unntatt når det gjelder råvarene. Kokkene bruker det gården og nærområdet har å by på, fra poteter, bygg og kylling til rabarbra og vindruer fra hagen. Ellers velger vi de beste, norske råvarer fra øverste hylle i Norge for øvrig. Menyene blir satt sammen basert på hva som er i sesong, og alle retter lages med høyt fokus på smak, yrkesstolthet og kjærlighet for faget.

Lunsjen er det vi kaller jordnær, og rettene bygger alltid på ferske råvarer – fulle av smaker som kanskje vekker minner om barndommen. Og når det er tid for middag skal det gjøres herskapelig. Tre, fem eller syv retter med akkurat riktig drikke til? Vel bekomme, vi ordner det.

For mer informasjon, ta direkte kontakt med oss.

Vår leverandør av vin er Palmer Group

En ekte storgård dyrker
selvfølgelig egne vindruer.

«Vi tilbereder alle retter fra bunnen av – uten staffasje, men med mange og rike smaker.»

– Kjøkkensjef Truls Evensen

Du skal merke at du er gjest på et levende gårdsbruk.
De aller fleste råvarene er fra gården eller nærområdet.

«Vi har kylling, poteter, hvete, bygg, kirsebær, nordiske frukter, honning og urter på gården.»