VI tar aldri snarveier …

Bortsett fra når det gjelder råvarene. Kokkene bruker det gården og nærområdet har å by på, fra poteter, bygg og kylling til rabarbra og vindruer fra hagen. Ellers velger vi de beste, norske råvarer fra øverste hylle i Norge for øvrig. Menyene blir satt sammen basert på hva som er i sesong, og alle retter lages med høyt fokus på smak, yrkesstolthet og kjærlighet for faget.

Lunsjen er det vi kaller jordnær, og rettene bygger alltid på ferske råvarer – fulle av smaker som kanskje vekker minner om barndommen. Og når det er tid for middag skal det gjøres herskapelig. Tre, fem eller syv retter med akkurat riktig drikke til? Vel bekomme, vi ordner det.

KORTREIST FRA GÅRDEN

Du skal merke at du er gjest på et levende gårdsbruk. De aller fleste råvarene er fra gården eller nærområdet.

"Vi har kylling, poteter, hvete, bygg, kirsebær, nordiske frukter, honning og urter på gården."

– Restaurantsjef Amalie | Utdanner seg til å bli sommelier i 2025

OPPDAG MER hOs oss

BOOK VELVÆREOPPHOLD

Ta med venner, partneren din eller noen du unner avslapning og landlig luksus.

JOBB LITT også

Ta med kollegaene dine på en minneverdig jobbsamling i historiske omgivelser.

GI BORT AVSLAPNING

Med gavekort fra oss bestemmer mottakeren selv når og hvilken pakke.

{w3tc_lazyload_b33a341b684d49c61ae031f8b968be2d_16} {w3tc_lazyload_b33a341b684d49c61ae031f8b968be2d_17}