VI tar aldri snarveier …
Bortsett fra når det gjelder råvarene. Kokkene bruker det gården og nærområdet har å by på, fra poteter, bygg og kylling til rabarbra og vindruer fra hagen. Ellers velger vi de beste, norske råvarer fra øverste hylle i Norge for øvrig. Menyene blir satt sammen basert på hva som er i sesong, og alle retter lages med høyt fokus på smak, yrkesstolthet og kjærlighet for faget.
Lunsjen er det vi kaller jordnær, og rettene bygger alltid på ferske råvarer – fulle av smaker som kanskje vekker minner om barndommen. Og når det er tid for middag skal det gjøres herskapelig. Tre, fem eller syv retter med akkurat riktig drikke til? Vel bekomme, vi ordner det.

OPPDAG MER hOs oss
BOOK VELVÆREOPPHOLD
Ta med venner, partneren din eller noen du unner avslapning og landlig luksus.
JOBB LITT også
Ta med kollegaene dine på en minneverdig jobbsamling i historiske omgivelser.
GI BORT AVSLAPNING
Med gavekort fra oss bestemmer mottakeren selv når og hvilken pakke.